Naszą rodzinną firmę powołaliśmy do życia w 1992 roku. Przeszliśmy długą drogę rozwoju, stając się cenioną lokalnie marką posiadającą sklepy firmowe i dostarczającą swoje produkty do licznych sklepów, restauracji i hoteli. Przez cały czas działamy w oparciu o trzy fundamenty: świeże mięso z polskich świń, higiena i bezpieczeństwo, zadowolony klient.
Nasza firma znajduje się w przepięknych górach Gorce. Założycielem firmy jest Sebastian Napora, ojciec obecnych właścicieli. Rozpoczął swoją działalność jako mała ubojnia wieprzowiny.
Mięso i wyroby, które dostarczamy naszym klientom są zawsze świeże i smaczne. Zwracamy szczególną uwagę na wybór dostawców – pozyskujemy mięso tylko z polskich świń.
Ściśle przestrzegamy rygorystycznych przepisów bezpieczeństwa żywności, przykładamy wagę do sposobu produkcji i higieny pracy, tak, aby nasz klient dostał towar najwyższej jakości.
Smak i aromat naszych wyrobów zawdzięczamy kompozycji świeżych przypraw i tradycyjnemu wędzeniu drewnem bukowym. Dbamy, aby wyroby miały nie tylko niepowtarzalny smak, ale również zachęcający wygląd. Dzięki temu produkty z naszego zakładu cieszą się dużym uznaniem konsumentów i goszczą na polskich stołach.
Zaopatrujemy również sklepy, restauracje, hotele i imprezy okolicznościowe w wędliny, mięsa (wieprzowinę, wołowinę, drób) oraz w pieczone udźce.
Bierzemy udział w licznych akcjach charytatywnych, piknikach rodzinnych itp. Wspierając naszymi produktami organizatorów wydarzeń.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą.
Podobin 195 Podobin, gm. Niedźwiedź